Over Laspost

Laspost ontstond in de historische stad Ieper, wereldwijd bekend als Vredesstad, waar onder de Menenpoort nog dagelijks de ‘Last Post’ weerklinkt als eerbetoon aan de gesneuvelden van W.O. I.

Laspost creëert unieke stukken in staal. Wij streven ernaar uw idee om te zetten naar een concreet en gepersonaliseerd project d.m.v. originele ontwerpen en het gebruik van authentieke materialen.

Onze klanten zijn architecten, ondernemers of particulieren die op ons beroep doen voor een betrouwbare samenwerking voor grote of kleine projecten.

Aanbod

Gaande van eettafels, salontafels, bijzettafels, wandrekken, roomdividers, trapleuningen, balustrades, deuren, glaswanden en poorten tot abstracte, niet-functionele objecten voor binnen of buiten: wij zorgen steeds voor een aanpak op maat en realisatie van A tot Z. Ook voor een volledige interieurinrichting van horeca, retail of kantoor kan u bij ons terecht.

Materialen

Hoofdzakelijker verwerken we staal. In functie van specifieke projecten komen ook andere metalen, waaronder roestvast staal (RVS)/inox, koper, messing, brons en aluminium aan bod. Gesmeede accenten, zorgvuldig met hamer en aambeeld gecreëerd, behoren eveneens tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan knoppen of krullen aan trapleuningen, kapstokken, handvaten, etc.

Laspost Design BV

|

BE0717.687.657

|

|

Made by Hummingbirds